Vi er stolte av å være agent for John Bidwell sine Auto Sporter leirduekastere.

John har skutt aktivt i 44 år og representert det Engelske landslaget siden 1978.
John Bidwell har en lang og merittert skytterkarriere som inklluderer 6 FITASC Sporting VM-titler og mange Europeiske og British Open titler, bare for å nevne noe. John startet High Lodge skyteskole i 1980 og har utviklet det til en av de beste skytebanene i England (som sier noe).

Auto Sporter leirduekasterne blir designet, produsert og bygget "on-site" på High Lodge.
Kasterne har en meget høy byggekvalitet og på High Lodge brukes det ca 160 Auto Sporter kastere året rundt.

Grunnen til at vi kan levere Auto Sporter kasterne til så hyggelige priser er at vi tar opp bestillinger som sendes direkte til England. Maskinene blir levert etter bestilling direkte fra England til din lokale skytebane til meget hyggelige fraktpriser.

 

Serien med Auto Sporter Leirduekastere blir produsert av et team med erfarne ingeniører og teknikere, og blir brukt av individuelle skyttere, foreninger og mange av de fremste skyteklubbene rundt om I verden.

 

John Bidwell Auto Sporter leirduekastere har et rykte for å ha et innovativt design, med høy byggekvalitet som sikrer lang levetid og lav eierkost.

Alt dette til en ekstremt konkurransedyktig pris

 

Kasterne er produsert I rustfri eloksert stål og med en pulverlakkert ramme, har en høykvalitets girboks, justerbar tilting, rask omlading og alle sportingkasterne kan enkelt konverteres til midi- eller miniduer.

Det er også montert på en kniv ved matingen som skiller våte duer som henger sammen og de fleste modellene kan også leveres med tralle.

 

Alle maskinene leveres standard med 50 meter kabel med trykknapp.
Du kan også oppgradere til trådløs fjernkontroll eller stemme-aktivert utløser.