OBS! VI HAR MANGE SKYTEVESTER PÅ LAGER MEN LAGERINTEGRASJONEN MELLOM NETTBUTIKKEN OG DET FYSISKE LAGERET FUNGERER DESSVERRE IKKE SOM DET SKAL. DERFOR STÅR DET UTSOLGT PÅ ALLE MODELLER.

VENNLIGST TA KONTAKT MED OSS FOR Å HØRE OM VI HAR DIN STØRRELSE INNE.

"London 2012"-vestene:

Skeetvestene fra Castellani er laget med to lommer foran (en på hver side). Disse er det plass til ca 40 patroner i hver. Sportingvestene fra Castellani er laget med fire lommer foran (to på hver side). Det er også en lomme bak (nederst) i nettet på vesten. 

Valgfritt om du vil ha skinn (semsket) eller stoff på skyteskulderen. Regn med noe bestillingstid på vestene som må bestilles fra Italia da det meste må produseres før de er klare for sending.

"Rio 2016"-vestene:

Den nye skytevesten er laget av materialer av høy kvalitet; bl.a. Alcantara (brukt i sidene av vesten, i skulder (recoil pad) og lommene) som er et slitesterkt syntetisk tekstil som ligner på semsket skinn. Vesten kan vaskes i maskin – Alcantara tåler maskinvask.

‘Rio 2016’ skytevesten har partier med elastisk materiale i sidene på vesten, noe som gjør vesten veldig komfortabel å skyte i. Den har også to metall-klips på ryggen for å feste startnummer i, ring i den ene siden for å feste evt. håndkle, og reim med trykknapp i den andre siden (for hørselvern etc.).

NB! Vestene med stoff på skulder har doble lommer foran, de med Alcantara på skuldra har enkel lommer foran.